Oranjebloesemwater

Oranjebloesemwater

Voor droge en gevoelige huid. Deze hydrosol is afkomstig van de destillatie van pomerans bloemen (bittere sinaasappels). Het is een bijzonder gewaardeerd bloemenwater, met een zachte en zoete geur.

Verzachtende werking: bijzonder aan te bevelen om de huid te verzachten, oranjebloesemwater kalmeert jeuk van de droge huid.

Kalmerende werking: oranjebloesemwater kalmeert en ontspant. Het kan worden gebruikt in massage om kinderen te helpen in slaap te vallen.

Haarstimulerende werking: oranjebloesemwater kan op de haarwortel worden gespoten vooraleer het haar te borstelen. Ook voor nagelverzorging.

Andere toepassing: oranjebloesemwater kan ook gebruikt worden als verfrissende spray in de zomer of als ingrediënt in uw cosmetische recepten voor thuis.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Niet afspoelen.
Kan ook worden aangebracht als kompressen op de oogleden, als lichaamsmassage of als spray op de haarlijn.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: als u een bijzonder reactieve huid heeft, test deze lotion dan voor het eerste gebruik aan de binnenkant van uw pols.

INCI: Aqua, Levulinic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Levulinate, Polyglyceryl -10 laurate, Glycerin, Propanediol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Linalool, D-Limonene.