Lavendelwater

Lavendelwater

Normale tot vette huid. Deze hydrosol wordt aanbevolen voor de vette huid vanwege de verrassend zuiverende eigenschappen. Een bijzonder effectief bloemenwater.

Balancerende werking: met zijn antibacteriële eigenschappen reguleert lavendelbloemenwater de talgproductie en bestrijdt het de verstopping van de poriën van de huid effectief. Ideaal voor het bestrijden van acné.

Genezende werking: natuurlijk mild antiseptisch, het is het bloemenwater bij uitstek om de genezing van kleine puistjes, insectenbeten, krassen en kleine brandwonden te versnellen.

Ontspannende werking: anti-stress bij uitstek, lavendelwater bevordert de slaap en verlicht spiersamentrekkingen (bij massage).

Verdrijvende werking: een bondgenoot in de strijd tegen luizen bij gebruik op het haar in spoelwater.

Andere toepassing: lavendelwater kan ook gebruikt worden als verfrissende spray in de zomer of als ingrediënt in uw home-made cosmetische preparaten.

‘s Ochtends en 's avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Niet afspoelen.
Kan ook als kompres op de oogleden worden aangebracht.
Kan ook gebruikt worden als haarspoeling (luizenafstotend).

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: als u een bijzonder reactieve huid heeft, test deze lotion dan voor het eerste gebruik aan de binnenkant van uw pols.

INCI: Aqua, Levulinic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Levulinate, Polyglyceryl -10 laurate, Glycerin, Propanediol, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia Oil, Sodium Hydroxide, Linalool